www.kudumija.hr

POLITIKA PRIVATNOSTI

Tvrtka Kudumija d.o.o. (u nastavku „mi“, „nama“, „naš“, itd.) je vlasnik web stranice www.kudumija.hr („web stranica“).  Ova obavijest služi kao dodatno pojašnjenje uvjeta korištenja web stranice te koji podaci se mogu naći na našoj web stranici.

Prilikom posjeta našoj web stranici ne prikupaljamo osobne podatke nijedne vrste te korištenjem naše stranice možete se bolje upoznati sa djelatnosti tvrtke Kudumija d.o.o. te proizvodima i uslugama koje nudimo.

 

Koje informacije prikupljamo o vama i kako ih koristimo?

Općenito, možete posjetiti našu web stranicu bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Ne prikupljamo osobne podatke o vama (kao što su vaše ime i pojedinosti o kontaktu) kada posjetite ovu web stranicu, s iznimkom ispunjavanja kontakt obrasca na stranici KONTAKT. Popunjavanje istog i pritisak gumba za slanje smatrat će se da je privola ispunjena te da automatski dajete pristanak tvrtki Kudumija d.o.o. da može vašim kontaktima i informacijama raspolagati za potrebe poslovne suradnje i/ili dostave ponuda i drugih poslovnih obavijesti.

 

Informacije koje se automatski prikupljaju na našoj web stranici

Trebali biste imati na umu da se neosobne informacije i podaci mogu automatski prikupljati putem naših Internet servera ili korištenjem „kolačića“.

Primjeri informacija o Vašem korištenju stranice uključuju: najposjećenije i najgledanije stranice i poveznice na našoj web stranici, broj ispunjenih obrazaca, vrijeme provedeno na stranici, najpopularnije ključne riječi koji korisnike vode do naše stranice, vaša IP adresa, informacije koje se skupljaju putem kolačića, podaci vašeg uređaja poput postavki hardwarea, sistemske aktivnosti, vrste pretraživača itd.

Podatke dobivene o vama koristimo u jednu ili više navedenih svrha:

  • Radi personalizacije Vašeg korisničkog iskustva (prikupljene informacije nam pomažu da bolje odgovorimo na Vaše individualne potrebe);
  • Radi poboljšanja naše web stranice (trajno nastojimo poboljšati ponudu naše web stranice na temelju povratnih informacija koje dobivamo od naših posjetitelja);

 

Upotreba kolačića

Kako biste saznali način na koji koristimo kolačiće, pročitajte našu Politiku o kolačićima.

 

Poveznice s trećim osobama

Na našoj web stranici ne nudimo niti pružamo usluge ili proizvode trećih strana.

 

Vaša privola

Korištenjem ove web stranice dajete privolu na ovu politiku privatnosti.

 

Promjene naše politike privatnosti

U slučaju promjena naše politike privatnosti obavijestit ćemo Vas o tome na ovoj stranici i ažurirati datum izmjene politike privatnosti dolje kako slijedi.

Ova politika privatnosti je zadnji put izmijenjena dana 24 . rujna 2020.

Kudumija d.o.o. – Šatori i montažne hale, cerade i tende, prodaja i najam
Kudumija d.o.o. – Šatori i montažne hale, cerade i tende, prodaja i najam