DOBRO DOŠLI U NOVI VIRTUALNI PROSTOR

KUDUMIJA d.o.o.

30 GODINA VJERNOSTI

Kudumija je tvrtka u privatnom vlasništvu utemeljena 1989.g. u Bjelovaru. Glavna djelatnost tada je bila trgovina i ugostiteljstvo. Od 1998.g. počeli smo se baviti najmom šatora. Vodeća djelatnost usmjerena je na najam i proizvodnju šatora i od tada ime Kudumija stoji kao kompetentan partner za događanja i skladištenja.

_NAŠA VIZIJA POSLOVANJA

Tijekom sada već 30 godina postojanja, Kudumija je od male obiteljske tvrtke za trgovinu, zahvaljujući jasnoj poslovnoj viziji i promišljenom investiranju uspjela izrasti u vodećeg lidera u tom segmentu na hrvatskom tržištu.

_TRŽIŠNI LIDER U REGIJI

U svom sastavu imamo preko 110 000 m2 šatora, najviše u jugoistočnoj Europi i slobodno možemo reći da se nalazimo na 1. mjestu u regiji po količini šatora koju posjedujemo. Sva oprema je u našem vlasništvu.

Također posjedujemo automatsku praonicu za pranje i sušenje cerada kako bi u svakom trenutku cerade za montažu bile spremne za upotrebu.
Od 2003. g. počinjemo se baviti proizvodnjom cerada, gdje vršimo šivanje cerada za šatore, kao i proizvodnju cerada za kamione, prikolice i tende.

_MEĐUNARODNA PRISUTNOST

Kroz naše bogato iskustvo i poslovanje, već smo godinama zastupnici poznatog proizvođača šatora iz Njemačke, tvrtke Eschenbach za Hrvatsku i zemlje regije. Tako smo, osim za Hrvatsku, zastupnici za Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju.

Pored mnogobrojnih montaža koje smo imali u Hrvatskoj, radili smo i u Austriji, Albaniji, Sloveniji, Ukrajini, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji.

_LJUDSKI POTENCIJALI KAO NAJVEĆA VRIJEDNOST

Kudumija danas zapošljava ukupno 90 djelatnika. Svi naši djelatnici su osposobljeni za legalan rad u RH te su isto tako obučeni po svim pravilima.

Planovi za budućnost utemeljeni su na našoj jasnoj viziji i na čvrstim poslovno-partnerskim odnosima, kvaliteti izvedbi, odgovornosti, fleksibilnosti i poštovanju zadanih rokova, koji čine osnovu za daljnji razvoj.

_KONTAKTIRAJTE NAS

RADO ĆEMO VAM POSLATI PONUDU

Naš stručan i iskusan prodajni tim stoji Vam na raspolaganju za svaki Vaš upit. Bilo da se radi o upitu za ponudu, konstruktivnom prijedlogu, reklamaciji ili nas samo želite pozdraviti, javite nam se s povjerenjem!

_DUGOGODIŠNJA SURADNJA

NAŠI PARTNERI.

Kudumija d.o.o. – Šatori i montažne hale, cerade i tende, prodaja i najam
Kudumija d.o.o. – Šatori i montažne hale, cerade i tende, prodaja i najam