Hrvatski English German
Najam-satora (1)
Najam-satora (2)
Najam-satora (3)
Najam-satora (4)
Najam-satora (5)
Najam-satora (6)
Najam-satora (7)
Najam-satora (8)
Najam-satora (9)
Staklene-stijene-najam
Staklene-stijene-najam
Skladišni šator
 

Šatori Hrvatska

 

Dobrodošli u Kudumija!

Kudumija je tvrtka u privatnom vlasništvu utemeljena 1989.g. u Bjelovaru. Glavna djelatnost tada je bila trgovina i ugostiteljstvo. Od 1998.g. počeli smo se baviti najmom šatora. Vodeća djelatnost usmjerena je na najam i proizvodnju šatora i od tada ime Kudumija stoji kao kompetentan partner za događanja i skladištenja.

Tijekom sada već 30 godina postojanja, Kudumija je od male obiteljske tvrtke za trgovinu, zahvaljujući jasnoj poslovnoj viziji i promišljenom investiranju uspjela izrasti u vodećeg lidera u tom segmentu na hrvatskom tržištu.

U svom sastavu imamo preko 100 000 m2 šatora, najviše u jugoistočnoj Europi i slobodno možemo reći, da se nalazimo na 1. mjestu u regiji po količini šatora koju posjedujemo.
Sva oprema je u našem vlasništvu.

Također posjedujemo automatsku praonicu za pranje i sušenje cerada, kako bi u svakom trenutku cerade za montažu bile spremne za upotrebu.
Od 2003. g. počinjemo se baviti proizvodnjom cerada, gdje vršimo šivanje cerada za šatore, kao i proizvodnju cerada za kamione, prikolice i tende.

Kroz naše bogato iskustvo i poslovanje, već smo godinama zastupnici poznatog proizvođača šatora iz Njemačke, tvrtke Eschenbach za Hrvatsku i zemlje regije. Tako smo, osim za Hrvatsku, zastupnici za Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu goru i Makedoniju.

Pored mnogobrojnih montaža koje smo imali u Hrvatskoj, radili smo i u Austriji, Albaniji, Sloveniji, Ukrajini, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji.

Kudumija danas zapošljava ukupno 94 djelatnika. Svi naši djelatnici su osposobljeni za legalan rad u RH te su isto tako obučeni po svim pravilima.

Planovi za budućnost utemeljeni su na našoj jasnoj viziji i na čvrstim poslovno-partnerskim odnosima, kvaliteti izvedbi, odgovornosti, fleksibilnosti i poštovanju zadanih rokova, koji čine osnovu za daljnji razvoj.

Hvala što ste posjetili naše stranice!